SOBRE NOSALTRES

Som una empresa familiar formada per juristes emprenedors, amb una sòlida formació acadèmica i amb una llarga trajectòria en el sector immobiliari que, després de la seva recent regulació a Catalunya, crea niu.cat en 2010 per a garantir la compra del teu habitatge, de la teva llar o del teu negoci.

Perquè estem enamorats de la comarca del Maresme en general i del municipi de Montgat en particular. Perquè és on decidim instal·lar la nostra llar ja fa alguns anys i, avui, el nostre negoci. Convençuts que és la millor regió prop de Barcelona per a viure, prop de tots els serveis, com a hospitals, col·legis, etc… Amb les millors comunicacions i accessos: autopista sense peatge, tren, autobusos. També gaudim del millor clima, i tenim el privilegi de poder gaudir de la nostra mar Mediterrània i de la nostra serralada Litoral.

No sols aspirem a ser la immobiliària de referència a Montgat, sinó que el nostre objectiu és créixer per a donar serveis jurídic / legals tant a particulars com a empresaris, tant en les poblacions limítrofes d’Alella, Tiana, el Masnou i Badalona, com en les pròximes, però no menys importants, de Teià i Barcelona.

Compare Listings