ELS NOSTRES SERVEIS

ENS OCUPEM DE LA COMPRA, VENDA I LLOGUERS D’IMMOBLES

Disposem de més de 20 anys d’experiència en el sector, això ens ha permès crear una xarxa de col·laboradors basada en les sinergies establertes amb els clients satisfets que avui dia ens continuen recomanant, de manera que pots estar segur que amb nosaltres estaràs en bones mans.

Ja sigui comprar, vendre o llogar una propietat al Maresme amb nosaltres és una experiència única, donem un servei altament personalitzat i tenim l’experiència i el coneixement de la zona per a ajudar-te en cada etapa del procés de compra d’una propietat. En NIU valorem molt la confiança que dipositen en nosaltres els nostres clients de manera que donem un excel·lent servei a demanda.

SOM ADMINISTRADORS DE FINQUES

Garantim el lloguer del seu immoble en les millors condicions. A NIU validem prèviament els llogaters per evitar qualsevol problema d’impagaments, gestió de reparacions i millores, finalització de contractes o qualsevol incidència. A més, el nostre departament jurídic propi estarà sempre a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte.
Si tens un immoble buit i en vols treure rendiment còmodament, amb NIU t’ho posem fàcil.

També ens ocupem de la tramitació de la cèdula d’habitabilitat per a comercialitzar la seva propietat, així com qualsevol certificat d’eficiència energètica.

SERVEI JURÍDIC PROPI

En NIU disposem del nostre propi departament jurídic, de manera que tenim la capacitat de solucionar qualsevol contratemps legal que pugui sorgir durant les transaccions immobiliàries. Donem als nostres clients la seguretat i tranquil·litat necessària perquè cada operació que gestionem segueixi el seu curs de manera fluida i així l’experiència tant del venedor com del comprador sigui totalment satisfactòria.

ESPECIALISTES EN GESTIÓ DE SOLARS

L’assessorament en compra-venda de solars és una de les nostres especialitats. Tramitació integral d’inversions en aquest tipus de terrenys per maximitzar la seva rendibilitat.

De la valoració a l’estudi de viabilitats i suport jurídic en tots els aspectes de l’operació, per a posar-t’ho fàcil.

Compare Listings