EL SEU NIU, LA NOSTRA EMPRESA

4.9

Valoració usuaris Google.

Hem tingut molta sort de poder comptar amb l'ajuda de niu.cat. Ens han acompanyat durant tot el procés d'adquisició de casa dels nostres somnis: des de la primera visita a l'última gestió. Tenen molta experiència, coneixen cada petit detall i la resolució de qualsevol incident, s'ha fet de manera ràpida i precisa. Estem molt agraïts per l'ajuda!

Veure tots els comentaris

NIU REAL ESTATE

NIU és una agència immobiliària especialitzada al Maresme, ens comprometem al màxim amb els nostres clients i ens assegurem que els nostres clients rebin un servei de qualitat.

Considerem que les operacions immobiliàries són un assumpte molt important i que han de tractar-se amb la màxima professionalitat i alhora amb el tracte personal que ens permeti acompanyar als nostres clients durant tot el procés, ja sigui de compra o venda.

L'EMPREMTA DIGITAL

En NIU disposem de les eines digitals més avançades del moment.  L’era digital ho està canviant tot i el sector immobiliari no és cap excepció. L’empremta digital (rastre que deixem en usar internet) ens permet promocionar les propietats dels nostres clients amb la màxima efectivitat i alhora discreció, ja que podem incloure o excloure les zones on volem publicitar les propietats dels nostres clients, tant a nivell nacional com internacional.

SERVEI JURÍDIC NIU​

En NIU disposem del nostre propi departament jurídic, de manera que tenim la capacitat de solucionar qualsevol contratemps legal que pugui sorgir durant les transaccions immobiliàries. Donem als nostres clients la seguretat i tranquil·litat necessària perquè cada operació que gestionem segueixi el seu curs de manera fluida i així l’experiència tant del venedor com del comprador sigui totalment satisfactòria.

Compare Listings